Onze Missie

 
Stichting Spiritueel Centrum Nederland zet zich in voor iedereen in Nederland die met paranormale, spirituele of intu´tieve onderwerpen werkt. Wij zouden graag iedereen in kaart brengen en met elkaar verbinden waardoor een sterkere samenwerking tot stand kan komen.

Daarnaast willen wij in deze samenwerking het paranormale en spirituele bij een groter publiek onder de aandacht brengen door het organiseren van bijeenkomsten. 

Er zijn twee belangrijke missies voor Spiritueel Centrum Nederland: 
 
1. Spiritueel Werkers met elkaar verbinden

2. Iedereen kennis laten maken met verschillende vormen van paranormale, spirituele en- of intu´tieve onderwerpenWil je aansluiten als Spiritueel Werker?

Ook al heeft een ieder een eigen praktijk en een eigen uitstraling, wij geloven erin dat we samen veel mensen kunnen helpen en in harmonie kunnen samenwerken. 
De mensen die bij jouw praktijk passen komen op jouw pad. Zo wordt alles keurig verdeeld. Samen onder-één-paraplu, met behoudt van je eigen uitstraling en werkwijze, maar wel samen sterk.

Je vestigingsplaats van je praktijk bepaald bij welke provincie je wordt ingedeeld. Wil je in meerdere provincie staan omdat je daar ook praktijk houdt, dan kan dat.  Meer Info 


Het organiseren van bijeenkomsten over paranormale, spirituele, en- of intu´tieve onderwerpen. 

Dit doen wij door het organiseren van wekelijkse bijeenkomsten op onze locatie in Almere.Afbeelding invoegen 

Initiatiefneemster van deze website is Medium Monique Vork