Reiki

 

Afbeelding invoegen
  Spiritueel Centrum Jasmijn

Ursula Dannijs
 
Eigenaar van Spiritueel Centrum Jasmijn * Spiritueel teacher en coacher * (Spiritueel) Bloesem specialist
 
 
Mijn loopbaan startte als natuurgeneeskundige/kruidengeneeskundige met Praktijk Jasmijn, maar kon later de stap groter maken. 
Op 1 oktober 2015 opende ik  Spiritueel Centrum Jasmijn-Tilburg! Zelf werkzaam als spiritueel en meditatie coach en geef reiki cursussen. Het aanbod is met gast therapeuten/docenten enorm gegroeid! Er zijn workshops, cursussen en behandelingen. Alles, waar iedereen zijn of haar ding kan vinden voor bewustzijnswording, spiritualiteit en innerlijke rust.

 

Afbeelding invoegen

Forever in Balans
 
Corina Elzenaar
 
Massages * Reiki * Wellness * Body&Mind coaching sessies 
 
 
Mijn centrum heet Forever in Balans. Een onderdeel hiervan is Wellnesshoeve Butterfly dat ik verhuur als privé wellnesscentrum, B&B maar waar ik ook regelmatig evenementen organiseer op het gebied van wellness en bewustwording. In de toekomst komen er ook retraite arrangemente. www.wellnesshoevebutterfly.nl 
 
In mijn praktijkrumte, naast de wellnesshoeve, geef o.a. massages, reiki behandelingen, wellness behandelingen en body&mind coaching sessies.

Of dat nog niet genoeg is ga ik binnenkort weer massage workshops geven en een maandelijks Gratis video massageworkshops die via onze nieuwsbrieflezers te volgen zijn.
 

 
Afbeelding invoegen
 
ReikiMar & More
 
Mariëlle Aardoom
 
ReikiMaster/ Teacher * Soul Body Fusion® Practitioner * Soul Chakra Healer * dōTERRA® etherische olie
 
www.reikimar.nl (Almere)
 
Welkom bij ReikiMar & More!

Na de diagnose fibromyalgie ben ik een zoektocht (Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel) begonnen naar herstel met zo min mogelijk medicijnen. Nu, 5 jaar later, sta ik weer volledig in mijn kracht en dat gun ik jou ook!

In de behandelingen die ik geef gebruik ik methodes die het zelf herstellend vermogen van het lichaam ondersteunen. Blokkades worden opgeheven en de energie kan weer vrij stromen.

Daarnaast kunt u de cursus Reiki 1, 2, 3A en 3B bij mij volgen

 

Afbeelding invoegen
 
Minful Balanc
 
Petra Koppelaar
 
Healer * Magnetiseur *  Medium * Mindfulness trainer * Paragnost * Spiritueel coach/(stress)counselor * Reiki Master
 
www.mindfulbalance.nl (Heerewaarden)
 
Als Medium | Paragnost | Spiritueel coach/(stress)counselor | mindfulness trainer | Healer, begeleid ik je in jouw proces. Ik communiceer via energie vanuit de bron met o.a. je onderbewustzijn, je ziel enz.. Ik geef antwoorden of inzichten bij levensvragen of een situatie. Bij klachten werk ik als healer op energetisch niveau om blokkade(s) weg te halen en de persoonlijke energie te herstellen. 

Ik geef tevens mindfulness trainingen, reiki cursussen, 1-daagse retraites en diverse workshops. 

 

Afbeelding invoegen
 

House of Innerchi 

Nanja de Nier

Holistisch coach * Spiritueel begeleider * Ontspanningsbehandelingen * Reiki Master 

www.houseofinnerchi.nl (Baarn) 

Ontspanning, verdieping, verbinding. 

Dat is wat je ervaart in mijn praktijk House of Innerchi. Als holistisch coachyoga docentreiki master en spiritueel begeleider combineer ik kennis, ervaring, gevoel en intuïtie. Zo stem ik mijn begeleiding op jouw persoonlijke behoefte af. In mijn praktijk, de natuur of bij jou thuis. In een liefdevolle en veilige omgeving zodat jij volledig kunt Zijn. 
 
Ook geef ik diverse workshops en cursussen. Verbinden op Facebook of LinkedIn? Appen kan ook: 0634776390. 

Afbeelding invoegen
 
Passions by Berryl
 
Berryl Esser
 
Aromatouch * Ontspanningsmassage * Reiki * Doterra oliën
 

www.passionsbyberryl.nl  

Ik ben werkzaam als energetisch therapeut en daarnaast geef ik diverse soorten massages, Reiki en AromaTouch technieken. 

Ik help graag mensen en begeleid ze om het leven aangenamer te maken. Ik ben in staat om u op een doeltreffende manier te helpen met uw klachten, uw problemen en het bieden van een luisterend oor.

Ik help mijn cliënten met problemen en bied hulp bij het (her)vinden van hun energie en de natuurlijke balans. Massage is er om te ontspannen; durf tijd te nemen voor jezelf...

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via 06-40499562 of info@passionsbyberryl.nl